• Nieuwbouw woning
  • Leidsche Rijn - Utrecht
  • Start: 15-03-2019
Vanaf het begin van het project hebben we onze expertise en ervaring ingezet om een woning te ontwerpen en bouwen die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel. Het resultaat is een woning met voldoende ruimte voor het hele gezin, met grote ramen die voor veel licht zorgen en het gevoel van ruimte en comfort benadrukt.

De woning is gelegen in de prachtige en groene omgeving van Leidsche Rijn, een van de meest gewilde gebieden van Utrecht. Het is de ideale plek om te genieten van rust en stilte terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen van de stad bent. Het ontwerp van de woning is zodanig dat het optimaal profiteert van de omgeving en er een harmonieus geheel mee vormt.
We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de realisatie van deze prachtige herenwoning. Ons team van ervaren vakmensen heeft nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat elk aspect van de woning aan hun wensen voldeed. We hebben alleen de hoogste kwaliteit materialen gebruikt en de nieuwste technologieën toegepast om ervoor te zorgen dat deze woning de tand des tijds kan doorstaan.

Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van uw eigen droomwoning in Leidsche Rijn of ergens anders in Utrecht, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen uw visie werkelijkheid te maken en om ervoor te zorgen dat uw woning perfect past bij uw levensstijl en behoeften.
Laat een bericht achter
Een moment geduld aub..