• Ballast Nedam Development
  • Rotterdam
  • Start: 09-2021
Cobel Bouw heeft het Office Renovation Project uitgevoerd met diverse ingrepen om het kantoorgebouw te transformeren. De interventies omvatten het veranderen van de gevelkleur en het installeren van een nieuwe glazen gevel op de begane grond en eerste verdieping, evenals het uitbreiden van de begane grond met een transparante en volledig inklapbare gevel. Daarnaast zijn er veiligere leuningen aangebracht op de terrassen en balkons, zijn er extra ingangen gecreëerd om de zijstraat (Hennekijnstraat) te activeren, en is er een grote multifunctionele trap geplaatst om de begane grond met de eerste verdieping te verbinden.

Het vernieuwde kantoorpand biedt nu een scala aan nieuwe functies, waaronder een evenementenruimte, restaurant, vergadercentrum, flexibele kantoren en een coworking-concept genaamd "Microlab." Daarnaast zijn er meerdere nieuwe ingangen gecreëerd, waaronder een 24/7 ingang aan de Hennekijnstraat, een ingang voor het evenementenruimte aan de Hennekijnstraat, en de hoofdingang aan de Aert van Nesstraat 45.
Het pand bestaat uit 7.000 m2 coworking-ruimte met flexibele kantoren en werkplekken voor leden, evenals 15.000 m2 multi-tenant kantoorruimte met vloeroppervlakken variërend van 1.500 tot 2.100 m2 en kantoren vanaf 300 m2. De kantoorruimtes bieden flexibele kortlopende contracten en zijn beschikbaar met volledige inrichtingsmogelijkheden.

Het vernieuwde gebouw beschikt over een volwaardig commercieel restaurant dat ontbijt, lunch, diner en gezond eten serveert, evenals catering voor evenementen.
Laat een bericht achter
Een moment geduld aub..